"Θυμίσματα και Παρχάρια", 2013
08
Ιουλίου 2013, 02:00

15α ΘΥΜΙΣΜΑΤΑ & ΠΑΡΧΑΡΙΑ


Τα 15α «ΘΥΜΙΣΜΑΤΑ & ΠΑΡΧΑΡΙΑ» πέρασαν στην ιστορία ως μια πολύ πετυχημένη εκδήλωση του Συλλόγου μας.

Στις 5 και 6 Ιουλίου 2013, στον χώρο του Λιμνίου, ο Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης έδωσε την ευκαιρία στους συμπολίτες μας, να «ξεχάσουν» για λίγο τα προβλήματα τους σε ένα πραγματικά αξέχαστο διήμερο ποντιακό πανηγύρι χαράς, κεφιού με εξαιρετικούς καλλιτέχνες και νόστιμες λιχουδιές.

Η μεγάλη επιτυχία της οφείλετε στην αθρόα εθελοντική συμμετοχή των μελών του συλλόγου και ιδιαίτερα της νεολαίας και των γυναικών προς τους οποίους απευθύνουμε την εκτίμηση και τις ευχαριστίες μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξάνθης κ. Δημαρχόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΣΕΚΕ κ. Ταρενίδης Παναγιώτης και ο Γραμματέας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Γεωργιάδης Γιώργος.

Εκπληκτικό πρόγραμμα παρουσίασαν οι καλλιτέχνες Αφοι Ιωαννίδη και ο Κώστας Θεοδοσιάδης, μαζί με τα δικά μας παιδιά τον Θανάση Ελευθεριάδη και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, ενώ μας εξέπληξαν ευχάριστα με την παρουσία και την ολιγόλεπτη εμφάνιση τους οι γνωστοί Πόντιοι καλλιτέχνες Χρήστος Ακριτίδης και Αλέξης Παρχαρίδης.

Νοιώθουμε χρέος να ευχαριστήσουμε για την συμβολή τους:

- τα Μ.Μ.Ε της πόλεως και της περιφέρειας μας για την συνδρομή τους στην προβολή της εκδήλωσης.

- Τον Δήμο Ξάνθης και τις υπηρεσίες της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης, τις Τεχνικές Υπηρεσίες, τις Υπηρεσίες Καθαριότητας για την αμέριστη συμπαράσταση τους.

- Τον Δήμο Αβδήρων.

- Τον Σύλλογο Μικρασιατών.

Εκφράζουμε ευγνωμοσύνη στους χορηγούς της εκδήλωσης που σε καιρούς χαλεπούς δεν δίστασαν να μας συνδράμουν:

- την εταιρεία alfagreen του κ. Αναστασιάδη Ιωάννη

- το ψητοπωλείο Φιλαράκια

- το κέντρο «ΠΟΛΙΤΕΙΑ» του κ. Μωραϊτη Στυλιανού

- την γαλακτοβιομηχανία «ΡΟΔΟΠΗ»

- την γαλακτοβιομηχανία «ΜΩΥΣΗΣ»

- την αλευροβιομηχανία «ΚΑΠΛΑΝΙΔΗ»

- τον πατατοπαραγωγό Ιορδάνη Καργιώτη

- τα φροντιστήρια ELEPFANT

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους συμπολίτες μας που επισκέφθηκαν την εκδήλωση μας και με την παρουσία τους εξέφρασαν με τον καλλίτερο τρόπο την αγάπη και το ενδιαφέρον τους για τον Σύλλογο και ότι αυτός εκπροσωπεί και εκφράζει.

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και του χρόνου.

Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης