Στον Κεχρόκαμπο Καβάλας, η χορωδία του Συλλόγου.
07
Απριλίου 2013, 02:00

Στον Κεχρόκαμπο Καβάλας, η χορωδία του Συλλόγου.


Την Κυριακή 7 Απριλίου 2013, η χορωδία του Συλλόγου μας επισκέφθηκε τον Κεχρόκαμπο Καβάλας, ύστερα από πρόσκληση του εκεί Πολιτιστικού Συλλόγου, στα πλαίσια των εκδηλώσεων μνήμης για τα «90 χρόνια από την υπογραφή της Σύμβασης ανταλλαγής των Ελληνικών και Τουρκικών πληθυσμών, 1923-2013».

Στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολειού Κεχροκάμπου, παρουσία πολλών κατοίκων του χωριού, προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ «δύο φορές ξένος» και στην συνέχεια η χορωδία απέδωσε νοσταλγικά τραγούδια της Πατρίδας μας, του Πόντου.

Από νωρίς το πρωί τα μέλη της χορωδίας περπάτησαν στα σοκάκια του χωριού και απόλαυσαν καφέ στα καφενεία του χωριού η συμμετείχαν στην δοξολογία με την ευκαιρία της λαμπρή εορτής της Κυριακής της Σταυροπροσκυνήσεως.

Μετά την εκδήλωση ο Σύλλογος παρέθεσε γεύμα και φυσικά δεν έλειψαν τα τραγούδια και οι χοροί.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο κ. Φουλίδη Γιάννη και τα μέλη του Δ.Σ., καθώς και όλους όσους συμμετείχαν με τον έναν η άλλο τρόπο στην όμορφη αυτή εκδήλωση.

Την εκδήλωση τίμησε ο Δήμαρχος Χρυσούπολης κ. Σάββας Μιχαηλίδης συνοδευόμενος από Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο Δημοτικής Επιχείρησης, ο Πρόδρος του Συλλόγου Ποντίων Νέσου Χρυσουπόλεως κ. Στάθης Παπαδόπουλος και φυσικά ο Κεχροκαμπίτης λαμπρός Πόντιος τραγουδιστής κ. Πόλιος Παπαγιαννίδης.

Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης

Στον Κεχρόκαμπο Καβάλας, η χορωδία του Συλλόγου.Στον Κεχρόκαμπο Καβάλας, η χορωδία του Συλλόγου.Στον Κεχρόκαμπο Καβάλας, η χορωδία του Συλλόγου.Στον Κεχρόκαμπο Καβάλας, η χορωδία του Συλλόγου.Στον Κεχρόκαμπο Καβάλας, η χορωδία του Συλλόγου.Στον Κεχρόκαμπο Καβάλας, η χορωδία του Συλλόγου.Στον Κεχρόκαμπο Καβάλας, η χορωδία του Συλλόγου.Στον Κεχρόκαμπο Καβάλας, η χορωδία του Συλλόγου.Στον Κεχρόκαμπο Καβάλας, η χορωδία του Συλλόγου.Στον Κεχρόκαμπο Καβάλας, η χορωδία του Συλλόγου.Στον Κεχρόκαμπο Καβάλας, η χορωδία του Συλλόγου.