Η χορωδία του Συλλόγου Ποντίων στο Γηροκομείο Ξάνθης
31
Ιανουαρίου 2013, 02:00

Η χορωδία του Συλλόγου Ποντίων στο Γηροκομείο Ξάνθης

«αμά κι φτας το χρέωσις θα καίετε η ψυς».

Ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές έζησαν τα μέλη της χορωδίας του Συλλόγου μας που επισκέφθηκαν, τη Δευτέρα 28/1/2013, το Γηροκομείο Ξάνθης.
Η επίσκεψη είχε σκοπό να επιδοθεί στην διοίκηση του Γηροκομείου το ποσό που συγκεντρώθηκε από τις δραστηριότητες των Γυναικών του Συλλόγου, παρασκευή και διάθεση πυροσκί, κατά την διάρκεια των γιορτών «Γειτονιά του Αη Βασίλη 2012».
Ταυτόχρονα δόθηκε η δυνατότητα να χαρίσουμε λίγες στιγμές χαράς στους απόμαχους της ζωής με τα τραγούδια και τους χορούς μας.
Σιγοτραγούδησαν μαζί μας και δάκρυα χαράς κύλησαν στα μάτια τους στο άκουσμα του ήχου της ποντιακής λύρας, ιδιαίτερα από γέροντες και γερόντισσες ποντιακής καταγωγής.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γηροκομείου, με παρόντα τον άξιο πρόεδρο του κ. Παπαχρόνη Γιάννη, μας καλοδέχθηκε με χαρά ευχαριστώντας μας για την συνδρομή μας στην προσπάθεια τους για καλλίτερη φροντίδα αλλά την χαρά που προσφέραμε στους τροφίμους.
Τα μέλη της χορωδίας υποσχέθηκαν να επαναλάβουν την επίσκεψη αυτή συνοδευόμενα από χορευτικά τμήματα.

Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης

Η χορωδία του Συλλόγου Ποντίων στο Γηροκομείο ΞάνθηςΗ χορωδία του Συλλόγου Ποντίων στο Γηροκομείο ΞάνθηςΗ χορωδία του Συλλόγου Ποντίων στο Γηροκομείο ΞάνθηςΗ χορωδία του Συλλόγου Ποντίων στο Γηροκομείο ΞάνθηςΗ χορωδία του Συλλόγου Ποντίων στο Γηροκομείο ΞάνθηςΗ χορωδία του Συλλόγου Ποντίων στο Γηροκομείο Ξάνθης