Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν της νεολαίας
03
Ιανουαρίου 2012, 22:12

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος, παραμονή Χριστουγέννων, ο χορός – ρεβεγιόν της νεολαίας του Συλλόγου μας.

Με κέφι, χαρά και αισιοδοξία τα μέλη, οι χορευτές, και οι φίλοι του συλλόγου Ποντίων Ν.Ξάνθης γλέντησαν με την ψυχή τους κάτω από τους ήχους και τα τραγούδια των Α. Παρχαρίδη, Θ. Κοτίδη, Γ. Πολυχρονιάδη. Γ. Σιανίδη , Γ. Σαμλίδη και Γ. Σιαμίδη.

Συντροφιά κράτησαν και τα παιδιά του Συλλόγου ο Τάσος Πετρόπουλος στην λύρα και το τραγούδι, ο Γιώργος Χαραλαμπίδης στο νταούλι και ο στο αγγείο ο Γιώργος Μοσχοφίδης.

Μετά την παρουσίαση χορών από τα τμήματα του Συλλόγου οι νέες και νέοι , στην πλειοψηφία, διασκέδασαν μέχρι τις πρωινές ώρες.

Και του χρόνου.

Σύλλογος Ποντίων Ν.Ξάνθης

Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν της νεολαίαςΧριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν της νεολαίαςΧριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν της νεολαίαςΧριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν της νεολαίαςΧριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν της νεολαίαςΧριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν της νεολαίαςΧριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν της νεολαίαςΧριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν της νεολαίαςΧριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν της νεολαίαςΧριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν της νεολαίας