Οι αριθμοί της λαχειοφόρου αγοράς του ετήσιου χορού 2012 που κερδίζουν!
17
Φεβρουαρίου 2012, 10:35
Το Δ. Σ. και τα μέλη του Συλλόγου μας αισθάνονται το χρέος να ευχαριστήσουν τις αρχές του τόπου μας και τους εκατοντάδες φίλους που παραβρέθηκαν στον ετήσιο χορό μας που πραγματοποιήθηκε, στις 11 Φεβρουαρίου 2012, στην «ΠΟΛΙΤΕΙΑ». Η επιτυχία της εκδήλωσης οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην προβολή που έτυχε αυτή από τα τοπικά Μ. Μ. Ε στα οποία στέλνουμε τις θερμές ευχαριστίες. Την εκδήλωση πλαισίωσαν οι καταξιωμένοι Πόντιοι καλλιτέχνες Μπάμπης Ιωακειμίδης και Πόλιος Παπαγιαννίδης τους οποίους συνόδεψαν οι μουσικοί του Συλλόγου μας:- Ελευθεριάδης Θανάσης και Χαραλαμπίδης Γιώργος στο ντ
Ετήσιος Χορός 2011
18
Φεβρουαρίου 2011, 07:04
Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Ποντίων Ν. Ξάνθης, στις 11 Φεβρουαρίου 2011, στο κέντρο διασκέδασης «Αχίλλειον».Την κορυφαία αυτή εκδήλωση του συλλόγου τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ξάνθης  κ. Στυλιανίδης Μιχάλης, ο Υποδιοικητής του ΔʼΣ.Σ. Αντ/γος κ. Σοφιανίδης Γεώργιος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξάνθης κ. Δημαρχόπουλος Χαράλαμπος, ο Αντιδήμαρχος κ. Ταρενίδης Παναγιώτης, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ Ελευθερούπολης και πρώην Βουλευτής Καβάλας κ. Καραγκιοζόπουλος Αχιλλέας, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.
Λίστα με τα δώρα Ετήσιου Χορού 2011
15
Φεβρουαρίου 2011, 04:53
Παρατίθεται η λίστα με τα νούμερα των λαχνών που κερδίζουν τα δώρα. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ Ν.
Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν με την νεολαία του συλλόγου.
07
Φεβρουαρίου 2011, 05:06
Με εντυπωσιακή συμμετοχή πραγματοποιήθηκε και φέτος, την παραμονή των Χριστουγέννων, ο ετήσιος χορός της νεολαίας του Συλλόγου Ποντίων Ν. Ξάνθης. Είναι το καθιερωμένο ρεβεγιόν της ποντιακής και όχι μόνο νεολαίας η οποία διασκέδασε κάτω από τους ήχους της ποντιακής λύρας και τραγουδιού με τους εξαίρετους καλλιτέχνες: Αφοι Ιωαννίδη, Μπάμπης Κεμανετζίδης και Μπάμπης Ιωακειμίδης. Από την κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς οι τυχεροί αριθμοί με το αντίστοιχο δώρο ήταν: