Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά 2012
26
Δεκεμβρίου 2012, 22:43
Πλημμύρησαν με χαρούμενες παιδικές φωνούλες οι αίθουσες του Συλλόγου μας στην καθιερωμένη Χριστουγεννιάτική εκδήλωση, που κάθε χρόνο διοργανώνεται από το τμήμα της νεολαία μας, για τα παιδιά των μελών και φίλων του Συλλόγου μας. Τα παιδιά χόρεψαν, έπαιξαν και τραγούδησαν, με την βοήθεια των κλόουν, μέχρι να έρθει ο Αη Βασίλης να τους μοιράσει συμβολικά δωράκια. Πλούσιος ο μπουφές από γλυκά και εδέσματα ενώ παράλληλα οι κυρίες του Συλλόγου μας ετοίμασαν τα καθιερωμένα πιροσκί, ωτία, τερλί πισία για να τα γευθούν μικροί αλλά και μεγάλοι. Με την πεποίθηση ότι στις δύσκολες οικονομικές συγκυ
Πρόσκληση για τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή 2012
11
Δεκεμβρίου 2012, 21:36
Καλούμε όλα τα παιδιά στην καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, που οργανώνει το τμήμα Νεολαίας του Συλλόγου μας. Η γιορτή θα γίνει το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 17:30 στις αίθουσες του Συλλόγου μας.
Χριστουγεννιάτικη Γιορτή 2011
22
Δεκεμβρίου 2011, 18:08
Μικρόν,μικρόν, μικρίτσικοΜικρόν μαργαριτάρινΕσύ είσαι ο πόθοσι μ,Εσύ εισαι και το θάρρι μ.  (Μικρό μου, μικρό μου, πολύ μικρό μουμικρό μου μαργαριτάριεσύ είσαι ο πόθος μουεσύ είσαι και η ελπίδα μου) από νανούρισμα στα Ποντιακά.  Σε ένα χαρούμενο περιβάλλον, γεμάτο με τις γλυκές φωνούλες και γέλια των μικρών παιδιών, πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτική εκδήλωση, που κάθε χρόνο προσφέρεται από την νεολαία του Συλλόγου μας, για τα παιδιά των μελών και φίλων του Συλλόγου μας,Πολύχρωμα μπαλόνια, χρωματιστά χαρτάκια, χορός, μουσικοχορευτικά παιχνίδια, τραγούδια, μαγικά κολπάκια , αστε
Πρόσκληση στην εκδήλωση «Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά 2009»
16
Δεκεμβρίου 2009, 19:40
Τα Τμήματα Νεολαίας και Γυναικών και το Δ.Σ. του Συλλόγου Ποντίων Ν. Ξάνθης καλούν όλα τα παιδιά και τους γονείς μέλη του, στην καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση που θα γίνει το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 6:00μμ στον Σύλλογο με πλούσια δώρα και πολλά παιχνίδια.
Γιορτή Γευσιγνωσίας από το Τμήμα Γυναικών του συλλόγου
25
Νοεμβρίου 2009, 11:26
Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε η εκδήλωση Γευσιγνωσίας από το τμήμα Γυναικών του Συλλόγου Ποντίων Ν. Ξάνθης. Στην κατάμεστη αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του συλλόγου, οι παρευρισκόμενοι είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν τα παραδοσιακά εδέσματα που ετοίμασαν με αγάπη και μεράκι οι Γυναίκες του Τμήματος.